Complete Cursus Fingerstyle Gitaar

0Voor beginners en gevorderden die fingerstyle gitaar willen leren.  

  • Zowel voor complete beginners als voor gevorderden die fingerstyle willen leren
  • Leer bas, accoorden en melodie tegelijk spelen
  • Unieke camerahoeken: alsof je naar uw eigen handen kijkt
  • Uitgebreide informatie over mentaliteit en hoe je kunt voorkomen dat je te snel opgeeft


complete cursus, bijna 2 uur, slechts €21,95

Nieuw: nu ook beschikbaar als online versie

Met deze cursus leer je een unieke gitaartechniek: fingerstyle. Fingerstyle is een fantastische manier van gitaarspelen, omdat je - helemaal alleen - volwaardige muziek kunt spelen, met een melodie, accoorden én een basbegeleiding! En dat klinkt  heel wat beter dan alleen maar wat akkoorden aanslaan of een beetje ‘pingelen’. Bovendien kun je met fingerstyle alle soorten muziek spelen, van klassiek tot hard rock. 

dreamstime_m_18718933

Complete cursus voor de prijs van één gitaarles
Voor de prijs hoef je het niet te laten: zo’n beetje de prijs van één gitaarles. Maar als je deze DVD onder de knie hebt, mag je jezelf rekenen tot de betere gitaristen. Bovendien leer je met deze cursus niet alleen gitaarspelen: je leert ook hoe je het moet aanpakken om zelf verder te gaan als je klaar bent met deze DVD. Want, zoals Eltjo zegt: "Als je altijd afhankelijk blijft van anderen, word je nooit een echte gitarist!" 

Voor beginners en gevorderden
Voor deze DVD hoef je nog géén gitaar te kunnen spelen en is geen voorkennis van muziek nodig. Toch is de cursus ook geschikt voor gevorderde spelers die fingerstyle willen leren. En dankzij de mini-performances, de vele tips, Eltjo's formidabele techniek, plus een schat aan waardevolle adviezen en extra informatie (bijvoorbeeld over het goed afstellen van uw gitaar), is deze DVD zelfs interessant voor gevorderde fingerpickers. 

Met online ondersteuning
Dit is géén DVD waarbij je zelf alles maar moet uitzoeken: er wordt steeds precies verteld wat je oefenen moet voordat je verder kunt gaan. Maar mochten er toch dingen onduidelijk zijn, dan sta je niet alleen. Speciaal voor deze DVD hebben wij een internet forum beschikbaar gesteld, waar je met al je vragen terecht kunt, ervaringen kunt uitwisselen met andere cursisten. En je kunt er zelfs direct aan Eltjo vragen stellen! 


Copyright ©2004 - 2019 Peghead Productions