Gitaarlessen voor Kerstmis

Voor enigszins- to vergevorderden die beter willen leren spelen en hun repertoire willen uitbreiden

  • Negen gitaarlessen van drie professionals 
  • Unieke close-up opnames: alsof je je eigen handen ziet
  • Inclusief alle muziek in tablatuur en als MP3


9 lessen, 10 MP3 tracks, plus tablatuurboekje: slechts €24,95


Deze DVD bevat ruim anderhalf uur aan gitaarlessen van simpel tot (ver)gevorderd niveau. In de lessen leer je van drie Nederlandse topgitaristen bekende kerstliederen spelen. Je krijgt alle muziek op tablatuur meegeleverd, en ook nog eens in aparte, hoge kwaliteit MP3-bestanden. Een gecombineerde DVD / Audio CD dus, en dat voor ongeveer de prijs van één gitaarles!

Leer van drie Nederlandse gitaarprofessionals
Met deze DVD kunnen beginnende en gevorderde gitaristen zich grondig voorbereiden op de komende Kerst, met originele kerstarrangementen van de Nederlandse topgitaristen Harald Koll, Hans Laduc en Eltjo Haselhoff. Op deze DVD geven zij in negen gedetailleerde gitaarlessen hun geheimen prijs. De negen kerstnummers op deze DVD zijn van verschillende moeilijkheidsgraden: van eenvoudig, perfect voor beginners, tot behoorlijk pittig. Iedere gitarist zal er dus van kunnen leren. En mocht er iets niet duidelijk zijn, dan kun je met al je vragen terecht op het speciaal voor deze DVD opgerichte Internet forum, waar je Hans, Harald en Eltjo persoonlijk kunt benaderen!

Niet alleen voor de feestdagen!
Deze DVD is een inspirerend en leerzaam project voor gitaristen, en niet alleen in de wintermaanden. Want met de inhoud van de DVD kan de gemiddele gitarist jaren vooruit. Dus wie zich grondig wil voorbereiden, kan het hele jaar aan de slag. Bovendien zijn de technieken die op deze DVD uitgelegd worden ook toepasbaar op andere gitaarmuziek. Een uitstekende ondersteuning dus voor iedereen die beter gitaar wil leren spelen. Bestel deze DVD vandaag nog, en breng je gitaarspel snel weer een trede hoger op de ladder!

Ook voor wie geen gitaar speelt
Ook wie zelf geen gitaar speelt kan plezier beleven aan deze DVD. In de eerste helft van de DVD geven Harald, Hans en Eltjo namelijk een kerstconcert, waarbij alle nummers uitgevoerd worden. En dat is nét een beetje leuker dan een CD-tje opzetten voor het kerstdiner! Bovendien bevat deze DVD ook nog eens alle nummers in hoge kwaliteit MP3 formaat. Je kunt de nummers dus ook beluisteren via MP3 speler, of zelf een CD branden. Daarmee is deze DVD een origineel Sinterklaas- of kerstkado voor iedere muziekliefhebber.

Met online ondersteuning
Mochten er dingen onduidelijk zijn, dan sta je niet alleen. Speciaal voor deze DVD hebben wij een intrnet beschikbaar gesteld, waar je met al je vragen terecht kunt, ervaringen kunt uitwisselen met andere cursisten. En je kunt er zelfs direct aan Hans, Eltjo of Harald je vragen stellen! Copyright ©2004 - 2019 Peghead Productions