Iedereen kan GITAAR spelen!

NU OOK IN ONLINE VERSIE


Bestel vandaag nog deze geweldige cursus zodat je binnen de kortste keren alles op gitaar kunt meespelen wat je maar wilt! 

Onze nieuwste, meest uitgebreide en meest geavanceerde beginnerscursus voor akoestische (of elektrische) gitaar. Als je deze cursus volgt, krijg je voldoende bagage om nagenoeg alle bekende liedjes die er bestaan mee te leren spelen op gitaar!  

  • Een perfecte kennismaking met alle belangrijke gitaarstijlen, ontdek vanzelf waar je voorkeur ligt
  • Eenvoudige, stap-voor-stap aanpak voor beginners
  • Geen moeilijke theorie, geen saaie oefeningen: na de eerste les direct samenspelen
  • Unieke close-up opnames van de handen en geavanceerde computeranimaties

complete cursus, ruim 3 uur €39,95


Met deze gloednieuwe dubbel-DVD laat de Nederlandse topgitarist Eltjo Haselhoff je uitgebreid kennismaken met de beginselen van diverse gitaarstijlen voor akoestische en/of elektrische gitaar, volgens een principe van "minimale moeite, maximaal effect". Je leert dus technieken die relatief eenvoudig zijn, maar wel goed klinken!  

Een uitstekende voorbereiding - of alternatief - voor de muziekschool
In de 18 lessen op deze dubbel-DVD krijg je meer informatie dan normaalgesproken in 18 privélessen. Bovendien kun je de lessen op de DVDs steeds weer opnieuw bekijken. Weet je wat 18 privélessen kosten? Al gauw 300 tot 400 Euro. Deze dubbel-DVD is dus al snel tien keer voordeliger! We verwachten dat de gemiddelde beginner er een half tot 1 jaar mee vooruit kan. Een uitstekend en heel voordelig alternatief dus voor privéles. Bestel deze cursus vandaag nog, dan speel je over een paar dagen al je eerste gitaarduet! 

dreamstime_l_26727406

Minimale moeite, maximaal effect
Eltjo Haselhoff heeft in zijn hele leven nog nooit één gitaarles gehad, en dat maakt zijn lesmethodes uniek en anders dan alle andere gitaarcursussen. Geen saaie muziektheorie en vervelende oefeningen, maar meteen met plezier muziek maken en lijnrecht op het doel af. "Nog nooit één gitaarles gehad?” denk je nu misschien. “Kan hij dan wel goed spelen?” Dat kun je het beste zelf beoordelen. Maar een feit is wel, dat hij een van de zéér weinige Nederlandse artiesten is met diverse platencontracten in de Verenigde Staten! En met ruim 40 jaar speelervaring weet hij als geen ander hoe je met minimale moeite een maximaal effect kunt bereiken. 

Geen saaie oefeningen, meteen spelen!
Met deze cursus maak je vanaf de allereerste oefening muziek. En je speelt dan niet mee met een houterige computer-soundtrack of onrealistische orkestband, maar met een bijna live spelende topgitarist, en dát is motiverend! Tijdens de oefeningen zie je precies wat je doen moet met behulp van duidelijke computeranimaties. Zo raak je nooit de weg kwijt en speel je voor je het weet geweldige blues, jazz, folk, rock en andere performances, samen met een wereldgitarist. Kan het nog leuker? 

Met online ondersteuning
Iedereen kan met deze DVD aan de slag. Maar mochten er toch dingen onduidelijk zijn, dan sta je niet alleen. Speciaal voor deze DVD hebben wij een internet forum, waar je met al je vragen terecht kunt en ervaringen kunt uitwisselen met andere cursisten. En je kunt er zelfs direct aan Eltjo vragen stellen!

De beste gitaarcursus van Nederland!
Dat klinkt misschien onbescheiden, maar dat doet er niet toe. Als wij bescheiden zijn heb jij daar niets aan, als je een goede cursus koopt wel! Dus: waarom vinden wij dit de beste gitaarcursus van Nederland?

  • Les van een professional, door velen beschouwd als een van de beste gitaristen ter wereld, niet van een of andere hobby-gitarist
  • Alle opnames gemaakt in een professionale studio, niet ergens in een galmende woonkamer
  • Zorgvuldig opgebouwde lesmethode, geen ‘uit-de-losse-pols en ‘doe-maar-wat’ lessen
  • De enige cursus met camerahoeken waarbij je de handen van de leraar net zo ziet als je eigen handen
  • Super-handige computeranimaties om je nog beter helpen bij het oefenen
  • Online ondersteuning via ons forum. 

Bestel vandaag nog deze geweldige cursus zodat je binnen de kortste keren alles op gitaar kunt meespelen wat u maar wilt! Een akkoordenboekje met de 24 belangrijkste gitaarakkoorden krijg je er bij.

Copyright ©2004 - 2019 Peghead Productions