Contact

Heb je een van onze cursussen in bezit? Wil je een reactie geven? Of heb je gewoon een vraag? Gebruik dan het formulier hieronder. 


“Eltjo, ik heb werkelijk niets aan te merken op je methode. Je DVD blinkt uit door duidelijkheid, rust, en zo nu en dat wat onderkoelde humor, heerlijk. Je bent een meester - in ieder opzicht.”
Karel, Eltjo’s Gitaar Forum

“Eltjo: die cover krijg je cadeau. De DVD lessen en de contacten op dit forum hebben een geweldige positieve draai aan mijn gitaarbeleven opgeleverd. Ik ben blij iets terug te kunnen doen.”
Douwe, Eltjo’s Gitaar Forum 

“Eltjo, ik wil je graag bedanken voor de fantastische gitaarcursus, zonder meer de beste die ik ooit gezien heb. Beeld, geluid, methode, inhoud, alles is gewoon perfect!”
Monique S

“De DVD is goed opgezet, zeer duidelijk in de uitleg en voor mij een goede aanvulling. Complimenten!”
Arthur B

“Eindelijk een uitgebreide NEDERLANDSTALIGE gitaarinstructie dubbel dvd inclusief boekje voor de akoestische gitaar, beginnersfingerpicking / tokkelen / akkoorden / slaggitaar, en van sublieme kwaliteit ook nog! ”
Speelgitaar.nl

“De cursus is perfect opgebouwd en Eltjo’s manier van lesgeven is rustig en duidelijk.”
Frank P

“ik ben er harstikke blij mee, mijn lang verwachte droom komt uit. Zelfs mijn broertje heeft na het zien van deze dvd een gitaar gekocht  en wil het nu ook gaan leren.”
Memphis, op Eltjo’s Gitaar Forum

“Ben zéér in mijn nopjes met deze cursus. ”
Tichell, op Eltjo’s Gitaar Forum

“Dit is de allerberste gitaarcursus die ik ooit gezien heb, en dat waren er veel!”
Michiel S

“Super kwaliteit!”
Charles, op Eltjo’s Gitaar Forum

“...Heel erg goed is ook het hoofdstuk over gtaren en hoe je als beginner een gitaar moet uitzoeken in de muziekwinkel. Alleen die informatie is de prijs van de DVDs al waard.”
Leonard, 1op Eltjo’s Gitaar Forum

“De dvd is echt een aanrader. [...] Ik heb met de dvd in 7 maanden zo fingerstyle leren spelen…” 
Joost, YouTube

“Heb de dvd al een tijdje in mijn bezit. Heb ook andere o.a. Stefan Grossman, Tommy Emmanuel. Maar eerlijk gezegd, deze dvd van Eltjo steekt er met kop en schouders bovenuit. Schitterend!” 
jefgees, Fingerstyle Gitaar Forum:

“Echt een super DVD. als ik hem uit heb, en er komt een vervolg dan ga ik die ook zeker kopen. Eltjo, mijn complimenten.”
Rowdy, Fingerstyle Gitaar Forum

“Ik vind de uitleg geweldig, mooie rustige demo's die uitnodigen tot zelf doen.” 
Aficionado, Fingerstyle Gitaar Forum

“Het is fantastisch goed lesmateriaal en het wordt prima uitgelegd.”
freantje, Fingerstyle Gitaar Forum

“De DVD kwam vandaag binnen en ik ben er echt heel blij mee!!! Echt een prachtige manier om goed te leren spelen. Eltjo, les 7 is ook erg belangrijk en een goede les voor me. Bedankt!”
Terry, Fingerstyle Gitaar Forum

"Ik denk dat de goede werking van deze DVD voornamelijk komt door:
- Het feit dat er Nederlands wordt gesproken- De aanspreekwijze en inhoud van Eltjo zeer persoonlijk en rustig overkomt- De “rare” camerahoek wel degelijk werkt-De psychologische benadering cfr les 7 werkelijk een zéér goed idee is.Het werkt een heleboel frustraties weg waar elke muzikant vroeg of laat mee te maken krijgt. Deze DVD is op gebied van lesgeving werkelijk “top”!
Philippe G., Antwerpen:

"Ik weet nu dat ik er niet alleen voor sta en dat is een extra stimulans.”
VriendP, Fingerstyle Gitaar Forum

"...wil ik toch even vermelden dat ik alle informatie die Eltjo over de gitaar zelf en alles eromheen vertelt echt geweldig vind. Verder vind ik de website en dit forum een grote meerwaarde voor de dvd.”
Michel, Fingerstyle Gitaar Forum

"Ik ben nu sinds een paar weken gelukkig eigenaar van de instructie DVD, en ik vind hem werkelijk geweldig! Ik begrijp de techniek van het fingerstyle spelen nu al een stuk beter!”  
Bryan B, Venlo:

"De methode bevalt me heel goed. Eigenlijk wilde ik echt les gaan nemen, maar dit is een supergoed alternatief.”
Aartman, Fingerstyle Gitaar Forum

"Je keus voor de DVD van Eltjo is een goede. Velen, waaronder ikzelf, hebben er veel van geleerd.”
Jan Gnodde, Fingerstyle Gitaar Forum

"Ik wil even mijn complimenten maken voor de mooie DVD die ik deze week binnen kreeg. Ziet er echt super uit en ik kan niet wachten tot het weekend om er mee aan de slag te gaan. Ik ben zo enthousiast dat ik er gisterenavond nog 1 heb besteld voor een vriend.”
Gert D, Amsterdam

"Eindelijk een cursus met goede uitleg!!!”
Nel, Fingerstyle Gitaar Forum

"Ik vind de kwaliteit en opbouw TOP! Duidelijke opnamen en de realistische opmerkingen en aanmoedigingen van Eltjo spreken mij zeer aan.”
Hans H., Amsterdam

"Ik kan slechts kort maar krachtig zijn: Eltjo, jongen..... BEDANKT! Nog niet eerder ben ik zulk duidelijk lesmateriaal tegengekomen, ik ben er helemaal tevreden over.”
RAW, Fingerstyle Gitaar Forum

"Je zal veel plezier beleven aan de DVD. Ik zelf ben vier maanden geleden begonnen en ik kon alleen wat akkoorden spelen. Ik ben nu bij les 5 en het gaat alsof je privé les hebt!”
hypo, Fingerstyle Gitaar Forum

"Ben super kontent, mooie beelden en prachtig uitgelegd. Eltjo, jij weet hoe je de mensen moed kan geven!”
ndvoske, Fingerstyle Gitaar Forum

"Ik vind de opbouw van de lessen heel goed in elkaar zitten. En het wordt relaxed gebracht door Eltjo. Ik zal de DVD zeker aanraden aan diegenen die ook fingerstyle willen leren!”
Sandra, Fingerstyle Gitaar Forum

"Eltjo komt goed over, hij spreekt rustig hij is niet alleen heel goed, maar ook symphatiek !
Tom D, Hooglede (B)

Copyright ©2004 - 2019 Peghead Productions